Language selection
Naslov
KGL d.o.o.
Proizvodnja in obdelava
kovinskih izdelkov
Ponoviška cesta 13
1270 Litija, Slovenija, EU
+ kako do nas

Telefon:
+386 (0)1 896 22 00

Fax:
+386 (0)1 896 22 10

E-pošta: kgl@kgl.si

Dejavnost
Naša dejavnost je vseskozi vezana na avtomobilsko industrijo.
Naši največji kupci so ATTCO GMBH (MAGNA ENGINEERING CENTER STEYR, AB MIKROELEKTRONIK GMBH, BECOM), CIMOS, DOMEL, GKN DRIVELINE, HIDRIA ROTOMATIKA, AET, KIRCHHOFF AUTOMOTIVE, MAHLE ELECTRIC DRIVES, MAKITA ENGINEERING, TCG UNITECH, TOYOTA MATERIAL HANDLING, UNIOR, VOLKSWAGEN AG, preko katerih izdelujemo različne kovinske in Al elemente za prvo vgradnjo končnih kupcev kot so AUDI, PEGUET, CITROEN, GARRETT oziroma PSA korporacija.

Trenutno dobavljamo veliko jeklenih in aluminjastih komponent za katere surovce kupujemo na domačem in tujem trgu. Naši izdelki so narejeni tudi iz več komponent in dobavljeni kupcem kot celota.

Naša trenutna proizvodnja je izdelava različnih izdelkov za prvo vgradnjo iz črnih in barvnih kovin, ter že montirani sestavni deli za avtomobilsko industrijo. Imamo lastne kapacitete litja aluminija pod visokim tlakom in obdelavo odlitkov. Velike kapacitete imamo tudi na strojni obdelavi, predvsem na struženju, reskanju na obdelovalnih centrih in štancanju. Imamo relativno nov strojni park saj ga redno nadomeščamo z novimi modernimi stroji.Večina strojev je podprta s CNC tehnologijo. Večina naših izdelkov je namenjena prvi vgradnji v tovarnah po Evropi in se temu primerno tudi logistično prilagajamo.
Količine, ki jih dobavljamo presegajo 1000 kosov dnevno po posamezni poziciji.

Pri osvajanju izdelkov redno sodelujemo s kupci, tako, da v velikih primerih nastopamo kot razvojni dobavitelj.

 
© KGL d.o.o., Vse pravice pridržane!